Traject/Dienstverlening

Allereerst zal er een vrijblijvend intake gesprek plaatsvinden waarin de hulpvraag of situatie toegelicht worden. Daarna bekijken we welke pony/paard het beste past bij de cliënt; kennismaking.

Vervolgens zal er een afspraak gepland worden waarin de eerste coachsessie zal plaatsvinden. Wanneer een individu gecoacht zal worden zal dit (in eerste instantie) in een 1 op 1 situatie plaatsvinden. Bij kinderen mag er een ouder\begeleider bij aanwezig zijn. Een veilige en vertrouwde omgeving zal gewaarborgd worden.

Ik (als coach) zal de cliënt gedurende de sessie uitnodigen/uitdagen/begeleiden om op je gevoel af te gaan en daarop te durven vertrouwen of juist de confrontatie aan te gaan.

Rust en geen stress vind ik erg belangrijk. Juist om je emoties te kunnen uiten, jezelf durven te zijn is van belang. Openstaan voor wat komen gaat.

Wanneer besloten wordt om een traject te beëindigen vind ik het van belang om een stukje nazorg te kunnen bieden. Via mail of telefonisch contact ben ik (vrijblijvend) bereikbaar en indien nodig kunnen de coachsessies opgepakt worden. Er kan afgesproken worden om na verloop van tijd een kort evaluerend gesprek te houden.

074-DSC_0176

Dienstverlening

Vanaf het moment dat er contact is kunt u van mij een professionele houding verwachten. Een luisterend oor naar de mogelijke hulpvraag en/of situatieomschrijving. Ik vind het van belang dat de cliënt zich veilig en vertrouwd voelt met de omgeving.

Speerpunten zijn vertrouwen, rust, veiligheid, (na)zorg.

Niet alleen gedurende het traject zal ik betrokken zijn. Naderhand van een/meerdere coachsessie(s) kan er een terugkoppeling plaats vinden, wanneer dat wenselijk is.

De coachsessies zijn geschikt voor kinderen, tieners, (jong)volwassenen. Zowel individueel als voor het hele gezin.