Goedendag!

Goedendag,

Na een lange stille periode een update over hoe en wat. Inmiddels gestart met Nederlandse Gebaren Cursus, NGT-AB1. Hiermee wil ik zelf kunnen communiceren met mensen die doof zijn. Ik beheers Nederlands met gebaren (NmG). Gebaren welke ondersteunend zijn tijdens het praten. Zo ook de site hier en daar aangepast

De reden dat ik me hierop richt is dat mede door mijn zoon Julian het mij is opgevallen dat er mensen/kinderen zijn die zich (on)bewust in een isolement bevinden. Hierbij wil ik graag met het paard hulp/begeleiding bieden. Door zelf te kunnen gebaren is er een direct contact, wat ik erg prettig vind en de coachsessie nog persoonlijker maakt.

Achter de schermen ben ik een (activiteiten)programma voor kinderen aan het uitwerken waarin paardencoaching een onderdeel is en daarnaast andere dingen te doen zullen zijn. Hoe en wat volgt later.

Een hele fijne dag toegewenst! Vriendelijke groet, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *